you got to love her, ease her, don't tease her

Hej kidz
Hmm bloggar ju så dåligt så kör på grejen med att visa bilder och sedan berätta vad som hänt. 
ja jag VET att jag visat bilder från mösspåtagningnen men här är två till för VÄRLDENS BÄSTA DAG okej tack.
Här var det varmt ute och jag skulle hem till Karin efter skolan och äta phad thai med Adde och Klara. Var så äckligt jävla stressad här (är det fortfarande) men ändå.
 
Och Karin är ju nyinflyttad på Södermalm och jag vill låtsats som att det är jag som bor där och sitter och dricker rödvin i fönstret. Så himla fin verkligen. Kändes som att jag ägde hela staden när jag morgonen efter att jag sovit där tassade fram till Fabrique vid kvart över sju på morgonen och såg staden vakna. Känner alla, vet alla gator som om de vore min bakficka, vet hur livet fungerar. livserfarenhet ja gubben jag har det. 
Premiärade med birkenstocks och monteliushäng i fredags. LIVET alltså hallelujah det var ju för himla angenämt. Sedan på kvällen slirig kväll med bästa vännerna och Karins lägenhet som det ju ska vara. 
Jag drack cola i söndags och promenerade först en gång och pratade i tele med Emma B hjärtat och sedan en promenad med Vera och Linus. Mysigt att promenera! Mer sådant. 
Jag och Emma B hjärtat på en måndag. Har så mycket i skolan den här veckan men det gör inget för jag har det verkligen så kul i skolan på något himla sätt. Har inte alls lust att sluta! Trivs ju svinbra. 
 Jag igår innan Veras skiva tjohej lambo hey. Var riktigt roligt faktiskt! Drack öl och dansade så sjukt mycket. Bra musik också? Aaa fan bra måndag. Nu är det tisdag morgon och klockan är 09:03 och jag dricker vatten och det sista av min kaffe och ska snart börja röra mig till skolan. puss kiddos 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0