tjejen du måste improvisera lite

Hej gussilagos
Hur mår ni denna maj månad? Jag måste ändå säga att det är helt sjukt hur mycket skolan förstör maj för mig. Har varit så extremt sönderstressad den här månaden än så länge att jag knappt vet ut eller in. Betar av sak efter sak på listan men känns inte som att den kortas ned? Kommer hem efter plugg på eftermiddagen runt 19 och somnar för jag är helt slut. Men snart sköna maj så kommer du. Ska bara klara av matte nationella och sedan så. Då jävlar.
Händer ju roliga grejer oxå iof. Var ju på Veras skiva i måndags och det var ju svinkul. Ser tillbaka på dessa små ljusglimtar i denna grå stressvardag.
Här var jag i måndags. Ny väska från Weekday tjihou. Ångestköpen och så. 
Och här var jag igår när jag hade livets stressångest. Matte alltså gå och kastrera dig. Till slut fick jag nog med min stressångest och gick en promenad med Jessica och gick och fikade med Febe på Johan & Nyström. Värt ändå. Däckade när jag kom hem och sedan var det en ny dag idag med två muntliga presentationer som var betygsavgörande :) Usch stressen och så. Snart fredag. Jag leveeeeer fööööör ikvällllll. Puss kiddos. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0