and I'll fish for compliments and I'll drink until I'm happy

Hej babes
Snart, snart, snart är jag färdigpluggad. Igår hade jag muntligt matte NP och i morgon har jag skriftlift matte NP. Och det är verkligen det sista. Helvete vad stress de här senaste två veckorna har varit. Men som sagt, det ska väl kännas att man lever. Typ. Har snarare känt det iof att jag gått in i ett zombietillstånd men äh. 
I fredags hade jag svenska muntligt och sedan satt jag på Kaffebar på Hornsgatan i typ tre timmar med Agnes och Laura, för att sedan möta upp Ebba BG darling på Brillo och dricka bubbel. Sedan var jag helt slut och åkte hem och åt en påse linschips själv, för att sedan cykla till Klara och prata viktiga saker. Bäst är du tjejen. 
I lördags mötte jag upp Febe i stan och vi kollade Quarnevalen och åkte sedan ut till Solsidan för att hänga med Emil, Alfred och Henrik. Drack lite öl och sedan åkte jag till Ebba i min klass som hade en liten ""sammankomst"". 
Hade det svinkul och dansade skitmycket vilket var bäst och sedan sov jag hos Ebba. Mkt mkt bra kväll.
Dagen efter åkte jag, Ebba och Helena och hälsade på Anna som jobbar på fik i Gullmars och åt frulle där. Resten av dagen spenderades för min del med sömn, läsa Skam-teorier och äta linschips. Och det är väl typ det. 
 
Nu är det tisdag och jag är ledig och försöker plugga matte men jag känner mig verkligen så himla klar bara. Nu får det typ gå som det går. Bryr mig inte om jag bara blir godkänd i matte, har bra betyg i allt annat, nu ska jag bara klara skiten. Puss kiddos från en mattetrött tjej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0