the club is not the best place to find a lover

Har ju inte uppdaterat den här lelle bloggen på ett tag så kmr köra recap-inlägg i tre delar. Stort grattis till er hörni. <3
Senast jag skrev hade jag en sjukt cool outfit som jag är alldeles superkär i. Känner mig som en Tennessee-lantis och samtidigt ultra-fashion. Bra kombo ändå.
Just den dagen var en onsdag och jag och Anton lämnade in vårt gymnasiearbete och firade genom fika på Johan & Nyström. På kvällen gick jag på ett litet event på Fotografiska för SR och drack öl och rödvin med Jessica, Gustaf och Julius. Kände mig så bloggig ;') fem år sedan bloggens start får jag börja gå på events. Grattis hani, grattis hani. 
Fredagen innan lovet hängde jag med så många ultra-bra personer att det var helt sjukt. Först kaffe på Kaffebar med Rebecka och Anton på morgonen. Lajvade vår mkt bra.
Sedan hälsa på Emelie på hens jobb <3 Fy vilken bra människa helt sjukt.
Och sedan dricka cava på Folkbaren med favvogärin Karin. Vill verkligen dit igen, kändes lyxigt och fräscht och passande för en blogg-Hani!
Och på kvällen var jag, Jessica och Henrik hemma hos Gustaf i Hornstull och drack öl och prosecco och sedan mötte vi upp Febe och dansade till Beatles och sedand rack vi mer öl på Dovas och sedan blev det lite för sent men äh låt en kvinna leva va. Skypeade med Ebba i USA innan jag somnade. Fett värt ändå. Maxade liksom min umgänges-dag. Dagen efter jobbade jag och på kvällen åt jag, Karin och Adde sushi och sedan kom Inez och vi snaxade på sex påsar chips och sedan somnade vi framför Twilight. Ändå favvopersoner <3 Och det var del ett. Stay tuned for moooore. Puss kiddos
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0