she was everything I dreamed she'd be

Hej babes
Ett tag sedan uppdatering men har haft fullt upp! Livet liksom. Förra helgen var jag och min bror ensamma hemma. Så himla lovely att lajva vuxen ett tag. Komma hem med två matkassar och har vänner över precis när man känner för det. Bäst.
 
På fredagen var mina bästisar här (älskar ordet bästis så himla mysigt) och jag bjöd de på asiatisk laxsallad och parmesanchips och sedan gick vi ut. Brillo mmm. Jobb dagen efter och så. Gick bra! Jobbade 12.45-19 och åkte sedan hem och snofsade till mig lite och sedan kom Vera hit med pizza. Så himla drömmigt med hemleverans efter jobb <33 Vi käka tillsammans och sedan var det AW med jobbet. Älskar kvantum såsåså mkt. Blev karaoke och dans och skratt och sedan hemgång lite för sent med tanke på jobb 07 dagen efter :)
men jag överlevde! På eftermiddagen var mina bästisar här igen och vi käkade pannkakor och sedan duschade jag och gick och la mig tidigt <3
 
Hade en najs helg men sedan ville det sig inte längre! Blev magsjuk eller någpt på måndagen så var hemma hela veckan fram till torsdagen. Missade engelska-nationella menmen. Kroppen ville inte, vad ska man göra. Fick iaf min mössa! Tjihou nu närmar det sig.
På torsdag eftermiddag hade jag och Adde dejt på Haymarket och planerade Parre och jag spontanköpte en mossgrön skinnjacka för pengar jag inte har. Magiskt.
På fredag morgon skypeade jag med Ebba Bolin den drömgärin och saknade henne sinnessjukt mycket. Ändå värd start på dagen.
Satte sedan på mig läppstift och nya skinnjackan och tog mig till skolan. Älskar fredagar i skolan, börjar 11.40 och har bara två lektioner! Bäst. Efter skolan gick jag och klassisar och fikade på Johan & Nyström följt av lite shopping, och sedan en spontan AW/middag på Brillo. Fkn tryffelchips och cava på brillo. Jag är verkligen den person jag drömt om att vara.
mmmmm. Sedan lite pizza på det bäst.
Förstår ni vilket liv????? Kan ej fatta. Runt halv åtta rullade jag hem till Inez och snaxade i hennes säng och pratade viktigheter <3 lördagen och söndagen har sedan för min del bestått av jobb. Nu är jag klar! Fyra helgers slit och nu ledig i två veckor. Ska bli så satans skönt. Cyklade dessutom till jobbet igår, älskarrrrr obeskrivlig känsla.
Idag är det måndag den tjugonde mars och jag har ätit en fett sexig frukost och precis sökt in till högskolan. Håller tummarna. Hade ju livskris angående det där förut men nu är jag så satans pepp på att börja universitetet så det finns inte. Ta mig till Uppsala. Pronto. Nu ska jag dansa lite innan jag cyklar iväg till skolan. Idag är det vårdagjämning och nu blir snart dagarna längre än nätterna. Det ljusnar kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0