Oh darling

Hallå
Igår var jag i skolan och det var najs. Mkt kul på samhällskunskapen, börjat med folkrätt och mänskliga rättigheter vilket är typ det jag vill plugga. Mmmm pepp. 
 
Provade skor på Beyond Retro och sedan sprang jag på lägenhetsvisning. Den var ful så det var trist. Efter det sprang jag vidare till Brillo och drack två cappucinos och åt kardemummabulle. Ebba jobbade så det var kul. Sedan kom Anna dit och åt pizza och drack rödvin med mig. Måndag va.
 
Sedan var jag hemma hos Gustaf på kvällen med Febe, Jessica, Alfred och Emil. Måndag va! Festtillvaro.
 
Tisdagen var jag i skolan och sedan chillade jag hemma. Inte jättemycket annat kul att rapportera från den dagen typ. Åt pad thai till middag och kollade Paradise Hotel.
Såhär såg jag ut i morse när jag var Paris-pirrig och hade massa resfeber. Är SÅ jävla pepp det är helt sjukt. Har dock panique över vad jag ska ha med mig för kläder, vill ju vara snygg och fashion mest hela tiden. Men det får väl lösa sig tänker jag. Köpte iaf ett par nya klackar igår för pengar jag inte har så får väl gå och se snygg ut i de iaf. Kommer nog ett inspirationsinlägg på kläder snart på en blogg nära dig ;)
Nu ska jag fokusera lite på skolan. Puss kiddos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0