you'll fear the cold and crave the burn

Hej kiddos
Idag är det onsdag och en bra dag. Måndag och tisdag var sådär. Helgen var intensiv. I vanlig ordning är januari lite existentiell livskris och nu börjar jag tvivla på om jag verkligen vill till Uppsala i höst eller om jag ska skita i allt och åka och bo i Paris i ett år. Eller backpacka i Sydamerika typ. Eller läsa statsvetenskap på heltid. Vill ha en daddy som bestämmer vad jag ska göra i livet (det är väl ändå frihet va). 
 
Aja. Livspusslet annars då.
Läste en vettig och rolig och smart bok i fredags. Kul.
I fredags var jag som känt på Handelsfest. Gulle-Andrea hade bjudit med mig. Vi åt pizza och hade vors hos en av hennes kompisar och sedan in till Rotundan då. Dansade fult och stod länge i kö för att köpa öl. Hade svinkul med världens bästa gäri.
Älskade. Det stängde vid 03 och då åkte jag och mötte upp Febe, Jessica, Gustaf, Anton, Johan och Emil vid Montelius och åt pestocalzone och var där lite för länge. Hemgång vid 06 vadådå.
Lördagen bestod av sömn och sträckkollande av Elemantary innan det var dags att <3 återförenas <3 med Inez, Karin, Matilda och Addz igen. Vi åt ceasarsallad till middag och sedan skjutsade körkorts-Tillerill till Älvsjö Station och vi åkte in till Söder.
Stök. Kul. Körde pekleken och myste. Fredrika mötte upp oss kulkul. Kvällen fortlöpte till Hirschenkeller och sedan traditionsenligt på Dovas. Finemang. 
Gos. Saker hände efter och ajajajaj. Jobbade efter mm. I måndags fikade jag med Febe och Jessica det var mysigt. I tisdags hade jag livskris. Och idag har jag fått lön och ska äta middag med min egenvalda familj. SNART ÄR JANUARI ÖVER. Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0