Purple haze, all in my brain

Hej hjärtan!
Just nu sitter jag hemma i Stockholm på Johan & Nyström och pluggar lite med Anton. Tar en paus för att drömma mig tillbaka till Amsterdam. Har haft det så otroligt jävla SKITROLIGT under dessa sex dagar. Skrattat så orimligt jävla mycket. Vill helst av allt tillbaka nu.
Började med att jag och Jessica sov över hos Febe och åt massa godis och fnittrade. Ahhh så mkt pepp. Tog Arlanda Express och mötte upp Julius och Henrik.
Och där går jag på Amsterdams gator ba. Mötte upp Otto som bor(!!!!!!) där nu, och tog oss sedan till vår lilla husbåt vi hade hyrt.
Det var så satans drömmigt och vackert. Tre sovrum, tre badrum, världens fräschaste kök och ett utedäck med utsikt över hela Amstel-kanalen. En morgon satt jag ute i bara morgonrock och drack kaffe för solen värmde så härligt <33
Och ja. Efter det flyter dagarna ihop lite liksom. Emil kom senare samma dag, och vi spatserade gatorna. Typ.
Såg affischer som passade stämningen mkt bra.
Kollade på vackra hus och kanaler såklart. Shoppade second hand. Drack kaffe på uteserveringar. 
Cyklade (!!!!) vart vi än tog oss. Så himla härligt, ska börja med det i Stockholm oxå.
Gick på Rijksmuseum en dag och kollade på Rembandt och van Gogh. Och en dag gick vi på Judiska Muséet. Och konstgallerier med Banksy-utställningar. Och Heineken-muséet såklart. Massa kulturpoäng ja tack.
Heineken är typ en av de roligaste upplevelserna jag varit med om. Bara öl???? Hur???? Och att det ingår tre(!!!) öl i biljettpriset jag svimmar vad trevligt. Skulle bli så mkt kulturtant om det var så på alla kulturella platser.
Har såklart varit ute och svängt på svansen oxå. Rört på höfterna. Druckit whiskey sours och öl. Lyssnat på blues och druckit öl på mysiga barer. Sådant som jag gör med det här lilla gänget.
Mkt skratt mkt öl vad ska jag säga. 
En del nattliga stopp på Burger King oxå. Annars kan det inte klassas som en utekväll. Ser ni förresten lyckan i den här bilden???? Mår så himla bra <3
Mer spatserande. Usch blir alldeles längtig i hjärtat när jag ser det här. Fina fina människor.
Me getting ready to go out and svänga på höfterna. everyday I spend my time, drinking wine, feeling fine, waiting here to find the signnnnn
Bloggfrukost vad ska jag säga. Kanske inte. Äh ägg och rågbröd vadå då.
 
Finaste resan. TACK och hej vill tillbaka puss och kram kiddos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0