it's a good kind of madness

Hejhej
I söndagskväll var jag på yoga och sedan kom mormor över en stund på middag och styrde upp mitt liv <3 Fint och så. Sedan skypeade jag med den här babyn.
 
Ändå att man kan sakna en person så mycket <3 från att ha umgåtts varje dag i ett år så ba borta?? Sjukt.
Igååår var det måndag och jag hade en svinlång och grå dag som toppades av med VÄRLDENS GODASTE MATRÄTT det är det godaste som hänt mig. Asiatisk sallad med quino, avokado, broccoli, babyspenat, lax, tofu, sesamfrön och det viktigaste av allt WASABIDRESSING. Vill äta det varje dag hela tiden. 
I morse var jag hos en hudläkare och sedan åt jag croissant och smoothie på Bröd & Salt innan jag tog mig till skolan. Dröööm. Hade halvdag så det var skönt. Fick massa plugg gjort sedan dessutom plus trevlig catchup med Andrea baby. 
Sedan dess har klockan nu hunnit närma sig 20 och jag ska nog gå och lägga mig snart. Har pluggat mycket + sovit dåligt vilket inte är en drömkombo. Plus snö idag. Sådär va. Meeeeen en grej som räddat hela dagen: MIN FAMILJ SKA KOMMA OCH HÄLSA PÅ OSS I STOCKHOLM <333 är så extremt jävla lycklig! Wowowow vad kul vi ska ha. Nu ska jag gå och borsta tänderna, snart är våren här hörni. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0