Do you want my autograph?

Hej babes
I skrivande stund sitter jag på Kaffeverket och sippar på en liten matchalatte med nyklippt hår. Bloggerska eller vad. Är lite bakis men så ska väl tillvaron också vara. Livet känns verkligen så himla glammigt just nu och det är så fint. Igår var verkligen en sådan himla himla perfekt dag så nu ska ni få se ALLT. Stort himla grattis till er.
 
Hade på nått vis vaknat upp med drömmiga naturliga lockar. Hade en vit favorittröja och nya örhängen och nya jeans. Kul att känna sig snygg! Kom lite tidigt till skolan och SOLEN SKEN kändes som att vara med i en blek dröm. Tycker alltid solen ser så himla fin ut i februari. Lite blekgul, lite trevande; inte riktigt sommarsol än, inte riktigt kall vintersol heller. En försökande sol. Jag uppskattade detta till fullo genom att gå upp till Mosebacke och se solen gå upp över Stockholm och lyssna på de små fåglarna.
Hade ca bästa dagen. I franskan har jag tydligen som skoluppgift att planera Paris (vilket jag gör atm på fritiden??? bästa), på svenskan blev jag klar med mitt PM, religionsprovet på torsdag var inställt, jag spillde INTE enchiladas på min vita tröja(? ca bäst) och det var vår. Älskar hur hela skolan samlas i klumpar som små solkatter. Så himla underbart.
Efter skolan tyckte vi att det blev nödvändigt att fira denna sjukt härliga dag, speciellt med tanke på att vi skulle vara lediga dagen efter. Så Bistro Montmartre och cava 59 kr. Vi sågs. Helt enkelt. Hade superfina convos och sedan gick jag och Agnes och såg solnedgången från Skinnis. Världens finaste stad. Stockholm is my valentine forever.
Åkte hem och åt ramen med mami och mötte sedan upp dessa donnor igen. Brillo. Cava. Lite för mkt rödvin. Mkt bra. Hoppade vidare till Indigo och Secret och tog en klassisk 192:a hem. Fick lite sällis av Agnes det var värt.
Mkt bra kväll mkt bra dag. Har ju en lista med topp bra dagar i livet på min lelle iPhone. Denna kvalar in pga så mkt guldkant en helt vanlig jävla tisdag i januari.
Fixade brunch på onsdagen. Omelett med ost och spenat har blivit min nya bästa grej mkt bra. Hoppas life treats you well kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0