Could we have kippers for breakfast?

Hej babes
Söndag igen. Är verkligen lite upp och ned nu, men inte kan manväl gå och få ett stabilt mående på senare dagar :) Har grovt mycket att göra i skolan och jobbar på helgerna så det är sannerligen fullt upp. Kommer inte ens ihåg om något speciellt har hänt typ?
Läst bästa Hjalmar Söderberg. <3 nu är jag taggad på att läsa Hjärtat jagar allena av Carson McCullers, min favvoförfattarinna <333.
Ätit många najs frukostar på sistone. Rågsötat bröd, omelett med ost och spenat, fet grekisk yoghurt med blåbär och banan. Mmmm gotta live a little
Druckit svinigt billiga drinkar på Vigårda och känt mig som en nybliven 18-åring :) <3 mkt mysigt dock! Kan tänka mig najs stämning på sommaren.
Många ljusa morgnar, gör mig hapi. En dag den här veckan rensade jag hela mitt rum, det var värt. Hittat en gammal silkesbh utan pads som jag gillar.
För övrigt har jag jobbat och BOKAT PARIS MED ANDREA fysatan vad trevligt. Det enda vi ska göra är att ha snygga kläder och sitta på uteserveringar, längtar så brutalt mkt. 
Ja. Hejdå februari är klar med dig nu, vill ha uteserveringar och vårsol ja tack. Puss kiddos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0