skölj ner skiten med champagne skall ni se att det här blir hur bra som helst

Hej kids
I helgen har jag skrivit Högskoleprov och druckit öl och övningskört. Inte samtidigt men ändå. Har varit kul. Åt grillat till middag i söndags <33 nu börjar bubbelvåren på riktigt hörni. Känns kul. Idag är det måndag och jag har vaft prov i samhälle och internationella relationer. Gick bra tror jag.
 
Just nu sitter jag på Johan & Nyström med Anton och försöker komma på någonting att plugga. Har knappt någonting kvar att göra känns det som? Vår och så. Får påsklov på fredag. Åker till göteborg om mindre än två veckor. Mösspåtagning och skivor och Berlin. Känns som att det bara händer roliga grejer nu. Roliga saker blandat med melankoli om att snart är faktiskt gymnasiet och några av det som har varit de roligaste åren i mitt liv över. Gymnasiet har verkligen format mig så mycket som person och jag har verkligen haft mina roligaste stunder och mina värsta stunder under de här fyra åren.  Känns så sjukt att jag snart inte kommer identifiera mig med Södra Latin längre. Det är ju typ jag på något konstigt jävla vis. 
 
Annars känner jag mig känslostormig på ett vårförälskat vis och vill mest ha massa fjärilar i magen och hångla hela tiden. Typ. Puss
“Je veux dans ma vie pouvoir aimer quelqu'un qui m'aime.”
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0