2 steg från Paradise

Hej!
Uppdateringen är sämst. Mycket humörsvängningar nu, var väldigt deppig i början av vecka 17 och stressad som få, men har avslutat med ren och skär jävla eufori. Palla känslor!! Så mycket.
Har latchat runt med sammetsklackar och sidenscarfs framför spegeln. Här drömde jag om en annan tillvaro och ville inte alls vara i Stockholm. 
Här hade Mosebacke öppnat och jag ville aldrig vara någon annanstans någonsin. På kvällen var det pubkväll med Kvantum och det var bäst som vanligt. Älska Kvantum älska Mosebacke älska vår.
Här hade vi lämnat in gymnasiearbetet!! Fucking KLART nu är vi studenter på riktigt!!
Och nu kommer det bara komma bilder från i fredags den 28:e april då vi HADE MÖSSPÅTAGNING och fick skriksjunga om studentens lyckliga dagar och dricka på dagstid och kalla oss STUDENTER PÅ RIKTIGT!
Vi drack bubbel. Kolla snygg jag är på den här bilden! Riktig sex on a stick.
Även Anton baby drack bubbel. Såklart???
Dagen började med att vi var 15-20 pers hemma hos Anna och hade minichampagnefrukost med massa mat och muffins och bubbel. Ett tag poppade alla flaskor samtidigt haha, riktigt litet firande <33
Jag och rebs <333
Sedan åkte vi till skolan och drack mer bubbel och skreksjöng till Studentsånger. På sista bilden är det jag, Johan och Emma, 97:orna som är kvar trots att 2016 egentligen kallade <333 någon mening med allt va.
PÅ kvällen blev det Mosebacke-öl och Folkets-falafel och sedan Sommargården och besök på typ tre barer efter det och sedan oklar sömn <3333 BÄST HADEEEE jag är så jävla lycklig puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0