2 steg från Paradise

Hej!
Uppdateringen är sämst. Mycket humörsvängningar nu, var väldigt deppig i början av vecka 17 och stressad som få, men har avslutat med ren och skär jävla eufori. Palla känslor!! Så mycket.
Har latchat runt med sammetsklackar och sidenscarfs framför spegeln. Här drömde jag om en annan tillvaro och ville inte alls vara i Stockholm. 
Här hade Mosebacke öppnat och jag ville aldrig vara någon annanstans någonsin. På kvällen var det pubkväll med Kvantum och det var bäst som vanligt. Älska Kvantum älska Mosebacke älska vår.
Här hade vi lämnat in gymnasiearbetet!! Fucking KLART nu är vi studenter på riktigt!!
Och nu kommer det bara komma bilder från i fredags den 28:e april då vi HADE MÖSSPÅTAGNING och fick skriksjunga om studentens lyckliga dagar och dricka på dagstid och kalla oss STUDENTER PÅ RIKTIGT!
Vi drack bubbel. Kolla snygg jag är på den här bilden! Riktig sex on a stick.
Även Anton baby drack bubbel. Såklart???
Dagen började med att vi var 15-20 pers hemma hos Anna och hade minichampagnefrukost med massa mat och muffins och bubbel. Ett tag poppade alla flaskor samtidigt haha, riktigt litet firande <33
Jag och rebs <333
Sedan åkte vi till skolan och drack mer bubbel och skreksjöng till Studentsånger. På sista bilden är det jag, Johan och Emma, 97:orna som är kvar trots att 2016 egentligen kallade <333 någon mening med allt va.
PÅ kvällen blev det Mosebacke-öl och Folkets-falafel och sedan Sommargården och besök på typ tre barer efter det och sedan oklar sömn <3333 BÄST HADEEEE jag är så jävla lycklig puss

En rebell med agenda (watch out for Modesty she strikes again)

 

men jag behöver dig kom hit och rör om, jag behöver något att skriva om

Hej kidz!
Påsklovsveckan! Har bestått av häng med några av världens bästa personer, dagar i soffan och kvällar med cava. Bäst.
På 20-årsfest hos Frans förra veckan. Kul. Bra människor. Musik och dans som det ska vara va.
En Karin till höger som fyllde 20 i tisdags och en Addz till vänster. Firades med cava på Folkbaren och sedan middag.
Jag på toaletten på Usine. På den här bilden ca SÅ mätt efter tryffelpasta och rödvin. Mmmm. Efter det drack jag öl på dovas med Södra-människor och andra trevliga personer och åkte sedan hem till Jens där min bror var och så sov jag där. Älskar påsklov, kan göra precis vad jag vill om nätterna och det finns (typ) inga konsekvenser.
Och en långfredag med Max till middag (alltså!! halloumiburgaren med tryffel jag svimmar) och mer cava och fler bästavänner. Lycka. Idag är det lördag och jag har städat mitt rum och gymmat och målat naglarna. Ska nog hänga med tjejerna på bilderna här ovan ikväll igen. Taggar. Puss och kram kids från en väldans lycklig hani.

Vänta dig mirakel ikväll baby

Hej kiddos
Var ett litet tag sedan nu. Känner mig i allmänhet så himla stabil i livet måste jag ändå säga. Säger det med lite rädsla för att jinxa hela grejen nu, men mår verkligen så bra. April come she will sjunger Simon & Garfunkel och det är ju så jävla sant. Nu kommer våren och hoppet och allt liksom.
Klär mig fortfarande i svart och vitt men ska försöka komma bort från det snart hoppas jag.
Äter glass och goda pastarätter och läser bra böcker. Tillvaron!!!
Hämtar hem bästa kompisen som upptäckt världen på flygplatsen och äter sedan Max i Väsby. Tårar. Så skönt att du är hemma igne Klary gumzi.
Går kvällspormenader. Tar konstiga selfies för hur kan man få må så här bra? Känns suspekt. Ungefär det so far, puss kids

skölj ner skiten med champagne skall ni se att det här blir hur bra som helst

Hej kids
I helgen har jag skrivit Högskoleprov och druckit öl och övningskört. Inte samtidigt men ändå. Har varit kul. Åt grillat till middag i söndags <33 nu börjar bubbelvåren på riktigt hörni. Känns kul. Idag är det måndag och jag har vaft prov i samhälle och internationella relationer. Gick bra tror jag.
 
Just nu sitter jag på Johan & Nyström med Anton och försöker komma på någonting att plugga. Har knappt någonting kvar att göra känns det som? Vår och så. Får påsklov på fredag. Åker till göteborg om mindre än två veckor. Mösspåtagning och skivor och Berlin. Känns som att det bara händer roliga grejer nu. Roliga saker blandat med melankoli om att snart är faktiskt gymnasiet och några av det som har varit de roligaste åren i mitt liv över. Gymnasiet har verkligen format mig så mycket som person och jag har verkligen haft mina roligaste stunder och mina värsta stunder under de här fyra åren.  Känns så sjukt att jag snart inte kommer identifiera mig med Södra Latin längre. Det är ju typ jag på något konstigt jävla vis. 
 
Annars känner jag mig känslostormig på ett vårförälskat vis och vill mest ha massa fjärilar i magen och hångla hela tiden. Typ. Puss
“Je veux dans ma vie pouvoir aimer quelqu'un qui m'aime.”
 

RSS 2.0