Back by popular demand

Hej mina små snäckor
Lite sugen på att börja blogga igen så let's give it a try shall we. Idag är jag hemma och hostar mig. Lite halvsegt. Sippar på en supersmoothie på hallon/lime-proteinpulver, avokado, broccoli, spenat, grön paprika, hallon, ingefära och äpplejuice. Nu snackar vi bloggromantisering för det är ca det nyttigaste jag ätit under hela 2016. Igår åt jag typ lösgodis till lunch liksom. 
Aja.
Vad har hänt då? Tänkte välja ut lite favvobilder från sistone. Bildar väl en ungefärlig uppfattning. Så får vi se hur detta går då!!! Mkt spännande. OBS att inget från vare sig USA eller Ios är med pga skulle bli en sådan extrem bildbomb då och det orkar vi ju inte riktigt. Vi chillar såhär tror jag. Lite skola och så. Puss
En middagspicknick i Humlegården med mitt älsklings-Wien-gäng. Febe, Jessica och Anton. Febe kirrade sallader från Koloni och vi myste sönder. En vanlig skoltisdag sådär.
Jag var i Uppsala en fredagseftermiddag och hälsade på Henrik som pluggar där. Vi drack Ipa och snackade. Så värd get-away från skolan måste göras mer.
Svär ju hela tiden på att jag aldrig ska gå till Medusa men hamnade ändå där en lördag kväll efter att ha umgåtts med Emil. Träffade Jessica och några av hennes barndomsvänner. Jag tog selfies på toan och försökte förneka det faktum att jag faktiskt var där.
Sedan hamnade vi på Dovas. Home is where the heart is <3 dovas <3
Varit i skolan. Köper kaffe från Caffiz och pluggar samhällskunskap och internationella relationer. Ganska mycket i skolan faktiskt. Lite segt men jag kämpar! Här är Anton och Ebba.
En onsdagskväll i världens. bästa. stad. 
Har börjat ha ganska mycket läppstift. Lipstick stains all over. Finner mycket tjusning i det. Det här var en onsdag på Wollmars med Jessica och Johan.
 
Varit på landet och köpt nybakat bröd till frukost och skrubbat bort båtslem från båten.
Och här jag påväg till Jessica. Svettades sönder sommaren har ändå hållt sig kvar lite.
En till onsdag. Dovas. 35 kr-rödvin i stället för öl?? Det är påväg utför nu. 
Köpt nya jeans som jag älskar! Tror ca alla mina jeans kommer från H&M nu mvh stödjer dåliga arbetsförhållanden i u-länder.
Pluggar och dricker kaffe. Tycker ändå det mesta vi gör i skolan nu är relativt roligt! Fast dte är mycket. Känns sådär.
En fredagseftermiddag. Lite after-school. På Backen. 29-kr-öl. Ja. 
Från i somras. Mysig bild med mysig gäri. På Utö. 
Också från i somras. På Riddarholmen. Med Emil och Henrik. <Sommar3
Och just nu. Har smetat lite smink i ansiktet. Ska in till stan och köpa jobbskor inför mitt första pass på ICA Kvantum i morgon. Är lite nervis men det blir nog bra. Hallå har positiv känsla angående det jär bloggandet! Ge mig pepp så kör vi. Puss kiddos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0