you and I travel to the beat of a different drum (köpenhamn pt. 2)

Hallå ja
På lördagen sov vi ut till ca halv elva. Härligt va. 
Fixade oss och gjorde oss i ordning. Kolla stämningen i den här bilden. Älskar det. Här är liksom vi påvårt hostel i Köpenhamn och har det bra.
Tog oss ut på gatorna. Kollade Arktiektur och så.
Familjefoto <33
Vi promenerade ned mot Nyhavn och Stroget på jakt efter frukost. Blev lite akut där ett tag då allas vårt blodsocker sjönk ganska markant. 
Fast det var lugnt ändå för vi såg på fina grafittiväggar och blommor. Sedan hittade vi ett ställe när det blev alldeles för akut med mat. Åt avokadomacka med ägg.
Sedan spillde jag salt över hela min mat. Borstade bort saltet och åt ändå. Vila i frid kära njurar. Efter att vi stärkt oss med mat blev det lite shopping. Jag köpte ett contouringkit från Sleek och liquid lipstick från Kat von D. Köper ju aldrig smink så kändes ändå kul. Köpte lite snacks till rummet och fixade oss sedan för middag.
Såg på hur solen gick ned över staden från vårt fönster och jag hade mitt nya läppstift och kände mig snygg. Och var taggad på kvällen. På natten. På livet.
Och kvällen började superhärligt va. Vi hade bokat bord på ett ställe som hette Neighbourhood som fokuserade på ekologisk pizza och ekologiska cocktails. Var taggad minst sagt.
Och hjälp vad gott det var va. Åt en pizza med saltad potatis, brie, lök och parmesan. Sjukt speciell och sjukt god. Och sedan lite ekologiska cocktails på det då. Förskräckligt gott. Vi satt och pratade hur länge som helst och jag insåg verkligen hur mycket jag älskar de här människorna. 
Gick sedan till en bar som hetter Mikkeller Bar och var ett riktigt finöl-ställe. Köpte dyraste ölen i mitt liv. Men den var god. Och sedan pratade vi ännu mer. Och skrattade och fnissade. Blev även kidnappade av några britter ett tag innan några gick hem och lade sig och några (inklusive jag då) gick till Bakken och drack Tuborg och flirtade med DJ's och försökte förstå oss på danska.
Sedan blev det rutin med pommes och vätska och sedan hemgång och sömn vid 02-02.30. Sluta aldrig skratta kiddos. Puss

Kommentarer
Postat av: klara

jag *uppskattar* att bloggis is bacck

2016-11-16 @ 22:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0