You always loved Charlie best

Tudiluu
Igår tog jag mig genom snöslasket in till Vasastan och mötte upp denna gäri.
Älskade Andrea för er okunniga dvs. Tvingade henne att äta lunch på Mellqvist. Enbart mackor som erbjuds hehe just the way I like it. Har blivit min papi; kaffe, ostmacka och DN är allt man behöver i livet liksom.
Åt en variant på ostmacka med cambozola, fikonmarmelad, valnötter, päron och paprika på rågrussinbröd. Och kaffe <33 Älskar att fika. 
Jag i mitt naturliga habitat. Cred till Adde älskar de här bilderna. Satt ett tag sedan köpte Adde en kardemummabulle som jag åt halva av. Sedan var jag väldigt fäst vid idén om att åka innerstadsbuss. Typ det enda jag velat på sistone hehe. Vill känna mig som en ledsen tonåring i ett romantiskt tonårsdrama från en 80-talsfilm. Tänk lite Pretty in Pink typ. Detta resulterade i att jag och Adde gick och letade efter en busshållplats i ca en halvtimme i Nordens äckligaste väder, för att sedan ta en omväg till TC med buss på ca en halvtimme. Jag utsätter mina vänner för så mycket :) <3 
Jajamän :) sedan kollade jag i affärer sedan hem en snabbis innan jag vände och åkte direkt och åt middag med Agnes. Vi gjorde en linsgryta med bland annat kokosmjölk, tomat, paprika och morot. Blev megasmarrigt. Sedan blev det in till stan. Drack öl. Hängde. Jag åt en rawbar när energin började tryta. Det dokumenterades. Obviously.
Mjaharå. Föregår med gott exempel ;) Älskade Dovas har ju nya öppettider nu så blev kvar till 02.40 ca. Blev älskade 192:an hem. """"Innerstadsbuss"""" :) <3 Kom hem och åt pommes med bea. Somnade vid 04.30 där någonstans. Fall break, kiddos. Ni vet. Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0