Ces lupanars de la pensée

Hej babys
Mår väldigt bra just nu! Efter skolan igår åkte jag till Febes jobb på Koloni och fikade med Jessica och Josefin, innan jag åkte hem med Febe. Vi myste och åt middag och kollade på gamla bilder. Väldigt mysigt faktiskt. Avslappnat.
Vaknade sedan i morse och kände mig utvilad och glad. Kokade ägg och gjorde kaffe åt mig och Febe och sedan åt vi frukost tillsammans innan vi försvann i skolan.
Hade min sidenrock på mig såklart ;) Wowsa.
Sedan promenerade jag till skolan och lyssnade på Lisa Ekdahl och tänkte på Stockholm under 1910-talet och pratade med farmor i telefon. Var alldeles upprymd och sprallig. Så som man kan vara en novembermorgon ni vet. 
 
Nu har jag varit i skolan och jag tänker på USA och hur mycket jag saknar det. Personen jag var och hur mycket varje dag på ett eller annat sätt var ett äventyr. Tänker på Paris och stå vid en fransk balkong i sidenrock. Tänker på kärlek. Tänker på musik och posei.
 
I eftermiddag ska jag åka till Stockholms Universitet med Anton och göra gymnasiearbete och sedan handla och laga mat åt mig och Febe. Sedan får vi se var denna Stockholmsnatt tar mig. Embrace it, kiddos. Puss

Kommentarer
Postat av: Elin

mysiga bilder!

2016-11-23 @ 14:09:03
URL: http://elinlarsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0