Well here's another clue for you all,I The walrus was Paul.

Hej kiddos
Hmmm. Vad har hänt här då. I måndags var jag i skolan. Var väldigt produktiv så det var ju härligt. Samma sak i tisdags. Var lite hos Febe och pluggade på Koloni. Åkte hem och lagade middag. Och så. Min bästa grej den här veckan är att jag har gått och lagt mig så tidigt hela veckan <3 Alltså innan 23 varje kväll. Bästa valet.
I onsdags vaknade jag såhär. Vet inte vad det var, tror jag blev inspirerad av att det var ljust men tyckte att mitt rum såg så fint ut.
that's how the cool kids wear it. Kände mig ballast i stan med denna lilla mode-detalj.
Mer produktivitet. Gjort så mkt plugg!!! Bästa jag. Ses Uppsala Universitet jag kmr med stormsteg!
På eftermiddagen var jag och fikade hos mormor och morfar. Så fint <33 åt saffransbulle och mormor pratade om konst och om lampor. Fint. Uppskattar mina mor- och farföräldrar. Sedan skjutsade de mig till Fruängen där jag gick Riskettan. Ändå bättre än vad jag hade tänkt mig? Var nöjd. Sedan pluggade jag lite till och gick sedan och lade mig när min hjärna var mos.
Idag var det torsdag och jag åt 50/50 chiapudding och naturell yoghurt med dadlar, banan och boveteflakes till frukost. Sedan kaffe. Hade lite panik idag då jag hade en debatt i skolan som skrämde mig. Vet inte varför men kändes extremt läskigt att genomföra bara? Var nära att få en panikattack påväg till skolan men TACK TERAPI för jag andades och andades och andades och sedan överlevde jag ändå. Häftigt va. Sedan var det SACO-mässan där jag bara bekräftade min önskan om att läsa en pol. kand i Uppsala. Hjälp jag längtar. Fjärde terminen ska jag plugga i Paris och sedan göra praktik på FN:s högkvarter i New York. Så det så. Skönt att framtiden är planerad och så.
Men först måste ju lite gymnasiearbete genomföras. Jag och Anton pluggade på Fru Marias. Ägg-och kaviarmacka och kanelbulle och kaffe med hur mycket påtår som helst och juridiska skeenden som ledde till japanska interneringsläger i USA under 40-talet. Finaste torsdagen va. Nu är klockan 21:11 och jag ska snart gå och lägga mig. Älskar att jag börjat bli produktiv igen. Stay productive kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0