the boy next door loves this

Hej mina snäckor
På torsdagen flyttade jag hem från Febe och i stället hem till morbror för min sista natt utanför hemmet. Kändes fint. Åkte dit vid 18 och då gick jag, mami, lillebror och morbror ut och åt. Rödvin och pasta en torsdag, vadårå. 
Efter det var jag TRÖTT som satan. Vi gick hem och sedan somnade jag i soffan framför the Commitments. Får se klart den vid ett annat tillfälle helt enkelt.
Vaknade sedan upp till det här och mitt hjärta smälte som en piggelin i junisolen. ÄLSKAR. STOCKHOLM. 
Sprang iväg till Lisas Café och åt ägg- och kaviarmacka och drack kaffe. Världens gulligaste café, hjälp. Så trevliga, så god mat, så fin stämning. Blev bjuden på en saffransbulle dessutom <33 Sedan gick jag och lyssnade på soul påväg till skolan och mådde väldigt bra vill jag påstå. Efter skolan fikade jag med Henrik och Julius och Emil och Gustaf på Koloni, och sedan åkte jag hem och åt sushi till middag. Eftersom det var fredag vankades det utgång efter det och det blev Södermalm och öl. Ni kan rutinen va. Hemgång med Adde och sista bussen hem. Fint.
På lördagen prommade jag med Inez. Vi svängde in på Scouternas julmarknad och gick till Långsjön och så. Mysigt. Tkr jag. Åt pasta med pesto rosso och soltorkade tomater, keso och kronärtskockor till middag. Världens bästa mat tkr jag.
Satte på mig trasiga jeans efter det och slängde på lite mascara. Tog mig ut till Saltsjöbaden och hängde med mitt gamla Södra-gäng. Emil ska flytta till Åre så det var lite farväl. Sorgligt faktiskt.
Matchade för övrigt. Fin lördag fin helg. Five days of work for one night of glamour kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0