Save the life of my child

Tudiluuu
Idag var det tisdag. Och november. Hallå fruktansvärd kombo. Men. Ändå höstlov ju.

Vaknade av mig själv vid åtta av hostande. Tog en dusch, gjorde pressokaffe och kokade ägg och åt yoghurt i mitt rum ackompanjerat av regnsmatter. Låter harmoniskt men jag frös mest och hostade. Pluggade lite, läste tidningen och lyssnade på Simon and Garfunkel. Runt elva vaknade lillebror min och så gjorde vi oss i ordning och tog oss mot Södermalm. Båda våra paraplyn blåste sönder i novembervinden.

Trots att vi nästan dukade under för vinden tog vi oss till Lilys Burger. Åt en falafelburgare med Västerbottenkräm, avokado och baba ganoush. Givet med sötpotatispommes till. Och srirachamajonäs. Helloooo baby. Efteråt dog vi matdöden och sedan gick vi runt lite och sedan gick vi och fikade.

Mitt storasyster-hjärta smälter. Kolla fin. Idag trodde någon att vi var tvillingar <3 vi fikade i alla fall i några timmar och sedan åkte jag hem och gjorde rawbollar/energy bites, pratade med papi, åt sparrissoppa och slökollade youtube-videos. Nuuuu är klockan 21.41 och jag tror jag ska gå och lägga mig. Ironin med att ha lov och lägga sig tidigt va :) äh. Sleep well kiddos. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0