pour a little salt, we were never here

Hej mina små snäckor
Har haft en sjukt intensiv helg! I fredags var jag i skolan och hade en himla soft dag. Avslutade med handledning till mitt och Antons gymnasiearbete som jag är så himla taggad på. Efter det firade vi med en fredagsöl på Backen som Jessica anslöt till <3 hängde där ett tag och sedan lyxade jag och Jessica till det med en middag på Max <3 halloumiburgare! pommes! cola! vad mer finns det att kräva av livet.
 
När vi förtärt denna näringsrika måltid begav vi oss för att möta upp Emil på Gondolen. Vi satt i Vinbaren och drack några öl med Emil och hans kollega för att sedan möta upp Otto, Gustaf och Henrik på Baras Bistro. Jag drack en öl där innan jag åkte därifrån för att möta upp mina bästa gäris. 
Blev lite mer hamburgare för somliga ;) Vi bestämde oss i alla fall för att även vi gå till Baras Bistro :) så värt för mig att lämna.
Drack massa öl innan vi gick till Dovas för att dricka mer öl. Människor anslöt, människor gick. Som det ska göra. Avslutades, enligt rutin, med pommes. Fint. Tack Klara för att du snapchatar så jag får sno dina bilder. <3
 
Lördagen då! Jobbade. Gick faktiskt väldigt bra med tanke på hemgång vid halv fyra kvällen innan. Efter det hängde jag lite med Klara J som hade rast innan jag bytte om och fräschade till mig och delade taxi med tre andra kollegor till vår personalfest!!! Ojojoj OJ vad kul jag hade. Kan typ inte skriva någonting här hehe. Barnförbjudet och så va. Men ytterst kul! Delade taxi hem med Vera och Klara runt 02. Dagen efter var det jobb med start klockan 07. :)
Samma sak här, kände mig ändå relativt pigg? Antar för att jag fick så mycket sömn veckan innan. Bra grund och så! Jobbade över två timmar, sedan hem och däcka och äta vegetarisk yakiniku till middag och kolla på Midnattssol. Brutalt rolig helg faktiskt. Taggad på fler sådana. Intense living is the best kind of living kiddos. Puss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0