"Ja, det förefaller så. Går du med in på Rydberg? Vi kan dricka ett glas vin eller en absint, eller vad du vill. Det är för tidigt att äta middag."

Hej mina små sockertoppar
Börjar med en fin, beskrivande bild för tillvaron och nu hoppar vi vidare. Måndagen var en fin dag. Känner mig så himla inspirerad just nu? Och produktiv? Älskar det. Jag var i alla fall i skolan till 16.30 och sedan åkte jag hem och packade, städade, pluggade franska och skrev lite. Mkt bra. Idag, tisdag, flyttar jag nämligen hem till Febe. Ska bli så mysigt! Längtar.
Har för övrigt införskaffat mig en svart sidenrock med spets som jag lever i. Känns som att jag lever i Paris och står vid min franska balkong och väntar på en ung älskare medan jag smuttar på ett glas rödvin och skriver poesi.
Annars hade jag håltimme idag mellan 9-10.45, vilket ledde till en frukost på Haymarket och läsning av Den Allvarsamma Leken. Kan inte sluta tänka på Arvid Stjärnblom och Lydia Stille. Är helt fast. Hade varit ännu mer perfekt om jag också hade fått ha på mig min svarta sidenrock när jag satt där och sippade på svart kaffe och åt rostat rågbröd med färskost, avokado pch pocherat ägg samtidigt som jag lyssnade på mjuk jazz.
Nu är klockan elva och jag har religion. Mår faktiskt väldigt bra. Är tillfreds med tillvaron. The bare necessities, kiddos. Puss

Kommentarer
Postat av: Lillemmish

ha en bra tisdag =)

/Lillemmishen

2016-11-22 @ 11:24:41
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0