Dear Prudence, won't you come out to play?

Hej babys
I torsdags gjorde jag faktiskt INGENTING och det var så förskräckligt skönt. Låg och kollade på How I met Your Mother med Jakob i princip hela dagen. Bästa höstlovet. Så skönt.
I fredags däremot då! Vaknade vid tolv. Åkte in till stan och shoppade lite för att sedan möta upp Febe. Vi köpte varsin kaffe och promenerade och pratade. Bra kvalitetstid tycker jag! Sedan åkte jag hem och duschade för att sedan åka hem till Karin. Hon sminkade mig <33 kände mig rikssnygg.
Blev en röd ögonskugga och så <3 syns ingenting menmen. Adde, Inez och H-L kom dit oxå. Vi käkade pasta-pesto och dansade och gjorde oss i ordning. Efter middagen satte vi i linser och målade fejkblod. Halloween-fest du vet. 
Jag och Inez getting ready du vet. Adde tack!!! för otrolig bild den blev otroligt snygg. 
Älskar att jag förövrigt bara använder mig av andras snapchatbilder på mig <3 Aja. Snygg OCH läskig bra kombo tycker jag.
Snygga kåmpizar oxå. Vi dansade lite hemma hos Kärni, mötte sedan upp Klary på vägen och åkte hem till Carina. Där var det lite the usual med en extra twist va. Dans, snack, häng i köket, massa fniss. 
Älskar dessa otroligt mycket. Wow. Tack för en fin kväll. Hemgång vid halv två. Jobb dagen efter. Ni vet. Sådant. Äh. Sluta aldrig dansa kiddos. Alltid kärlek. Puss

Kommentarer
Postat av: Gymfreak

Roligt!!

2016-11-06 @ 14:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0