but honey child, I've got my doubts (köpenhamn pt.1)

Hallå ja
Förra veckan präglades av misstro. Och hopplöshet. Sedan försökte jag ta nya tag och bestämde mig för att när jag blir stor ska jag rädda världen. Hoppade vidare till fredagen och bestämde mig för att leva life.
Kände mig snygg. Hade på en tröja från HMxKenzo jag delar med mami. Kändes fashion.
Var peppad. Lyssnade på Different Drum hela vägen till mina gummor. Kan den utantill nu. Sedan mötte jag då upp mina gummor vid Älvsjö/TC och tog Arlanda Express till Arlanda då. Drack lite Joe & the Juice. Fjortiskänslan. Där satt vi och fnissade och drack en sex me up liksom. Sedan hoppade vi på planet. Jag satt bredvid Andrea och vi beställde vin. Ska man till Köpenhamn så ska man ju.
Även mkt fniss här såklart.
Och kaffe. Södra Latina oss hela vägen till Köpenhamn och så.
Och plötsligt var vi på plats! Hallå ja. Tog pendeln till vårt SUPERSNYGGA hostel med massa snygga och coola ungdomar. Fixade oss på två minuter och tog oss sedan till en restaurang som hette Falernum, som tydligen skulle vara en plats där "alla snygga danska på cykel tar vägen". Vi beställde massa smårätter som risotto, röd- och gulbetor med mascarpone, ostbricka och gambas i vitlök. Och vin såklart.
Jag och Adde twinnade. 
Kolla bara. Wow. Otroligt.
Sedan drack vi (ganska mycket) mer vin och drog till Bakken. Vi älskar Bakken. Tänk er soft grunge delen av Tumblr blandat med typ Trädgården. Lite grann. Det var drömmen. 
Kolla på oss bara. straight out of tumblr. Saknar typ Bakken redan. Vi dansade och snackade och tog mingelbilder (?) och ba hade d bra. 
Hoppade vidare till en annan klubb och gick på toa och sedan drog vi och käkade pommes och mayo. Kolla på de viktigaste personerna i mitt liv. Min lilla egenvalda familj <3
Look at me. Dricker vatten. Och käkar pommes. Ansvarsfullt sådär fyra på morgonen. Stay hydrated kiddos. 

 Tog ett pitch stop vid Erotic Corner (;)) och sov sedan gott. Vilken kväll va!!! Sluta aldrig upptäcka kiddos. Puss stay tuned for more

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0