back by popular demand(?)

Hej!
Vill ju verkligen börja blogga igen. Hjälp mig!!! Påminn mig!!! Det här är ju kul, eller hur?
Jahaja. Jag har höstlov. Är sjuk, såklart. Hostar halsen ur mig och har konstant huvudvärk. Jag som hade tänkt komma igång med träningen. Fan då :)

I alla fall. Mitt höstlov började med att jag var på Halloweenfest hos Hedda. Var the Bride/Beatrix Kiddo/Black Mamba från Kill Bill. Aldrig känt mig så cool/snygg/ball!!! Otroligt kul. Mindre kul att skriva högskoleprovet dagen efter menmen :) på lördagkvällen åt jag pizza med chevré och valnötter hos Karin med Inez och såg på Sex and the City. Otroligt behövligt.

På söndagen var det jobb. Inte roligare än så att jag tjänar trevligt med pengar :)

Igår, alltså måndagen den 31:a oktober, vaknade jag efter att ha sovit uruselt och åt godfrulle. Nya favvokombinaten är naturell yoghurt med frön, banan och dadlar. Tillfredsställer mig smakmässigt. Åkte sedan in och kikade i lite affärer och fikade sedan med Emma på Saturnus. Väldigt stimmigt men mysigt. Gick förbi Febe lite snabbt sedan och sa hej och mötte sedan upp Jessica. Efter det kände jag mig sjuk som en fisk så åkte hem och åt tofu och choklad till middag och gick sedan och lade mig tidigare än vad jag gör på vanliga vardagar. Höstlov va :) puss kiddos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0