space invades my mind and I think I can fly

Hej gäris
Har inte så mycket att berätta om lördag och söndag. Jobbade båda dagarna och gjorde inget speciellt på kvällen. Måndagen däremot!!! Länge sedan en måndag slog helgen må jag ändå säga. Bless the month of May.
 
Hade sovmorgon. Så himla skönt. Jag har verkligen fått sova ut så mycket på sistone vilket har varit extremt välbehövligt! Därefter cyklade jag faktiskt in till skolan <333 bästa jag gjort på länge! Så himla somrigt och svettigt och underbart. Plus att det tog typ bara en halvtimme? Lyx. Kom i alla fall in till skolan vid halv tolv och hade då en tjugo minuter lång lektion? Livet. Åt lite lurre i skolan och gick sedan med klassisarna och tog en öl på Mosebacke.
Agnes fångade hur fashion jag såg ut. Håret lite väl barrigt kanske menmen.
 
Efter en bärka cyklade jag till Ivar Los Park och mötte upp Otto, Henrik, Jessica, Febe och Emil och myste med de där. Älskar maj älskar Ivar Los älskar kompisar.
 
När vi kände oss nöjda där gick jag tillbaka till Mosebacke fast med senast nämnda gänget och tog en till bärka. Mycket mysigt. Är taggad på livet nu?? Känns som att allt går bra. Sedan cyklade jag hem igen och åt middag för att sedan traska mot Lånkan och möta upp Klarr och Kärni. Vi promenerade runt Långsjön och det luktade sommar. 
 
Pratade om grejer som var lite tunga för mig att höra men så viktigt!!! Älskar er tjejer. Ni är så viktiga för mig. Glöm aldrig. Sedan gick jag och lade mig vid elva och det var den maj-måndagen! Bless the mondays in May kiddos. Puss
 

Kommentarer
Postat av: klaruy

<3loveu

2016-05-10 @ 22:18:48
Postat av: adds

<33bby mkt kärlek

2016-05-11 @ 09:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0