Mmm I get high with a little help from my friends

Hej mina prinsar och prinsessor <33
Ni vet när man ibland bara har en dag som är helt perfekt? Alltså känslan av att inget kan stoppa mig idag? Lite som när Harry Potter dricker liquid luck i sjätte boken. Den fjärde maj 2016 var i alla fall en sådan dag.
Började med att vakna av dunder solsken och sedan dunder frulle. Pressokaffe och skogsbäryoghurt och kvarg toppat med cashewnötter, banan, dadlar, solrosfrön, pumpakärnor, linfrön och gojibär. Mmmmm. Sagt det förut men cahsewnötter + dadlar + banan är en sådan extremt bra kombination. Tål att upprepas.
 
Efter det tog jag mig till skolan då, men först blev det en enkel espresso på Kaffe. Älskar. Vill spendera hela mitt liv på Kaffe. Sedan var det skola och det var så SKÖNT. Bara enkla lektioner och det känns som att allt bara går bra. Fick till och med ett okej resultat på matteprovet??? Hur??
Vann även pris på historian <3 vi hade minifrågesport på genus genom histoiran och vann individuellt och med mitt lag <3 tjihou. Sedan skrev jag ett litet prov i film-och tvproduktion och det gick väl äh sådär men det förstörde ändå inte min dag. Som sagt, riktigt liquid luck-känsla. Efter skolster som slutade vid 12.15 mötte jag upp Agnes och ölade på Mosebacke.
Det var SÅ najs. Vi satt där i tre timmar och bara livsnjöt sönder. Älskar Mosebacke älskar livet älskar maj. Vi snackade mycket viktigheter och såg hur det bara kom fler och fler människor konstant. Bra känsla. 
 
Vid fyra-tiden mötte jag upp Emil och så hängde vi några timmar vid Gamla Stan-kajen och drack öl. Älskar Stockholm. Typ mycket den känslan under dagen? fan vad jag älskar Stockholm liksom. Aja.
Sa hejdå till Emil runt halv sju och åkte då hem till Agnes där Laura och Anna var. De hade gjort dunder bulgursallad med halloumi och krutonger och massa najs grönsaker <33 vi hängde där och fixade oss och jag kände mig fnissig och tonårig. Mycket bra känsla. Älskar att känna mig tonårig.
Mötte upp Ebba och några andra klassisar och hängde på Skinnis. STOCKHOLM ÄR LIVETS STAD herregud vad jag älskar dig Stockholm. Tror vi alla grät en skvätt samt fick en släng gåshud när vi satt där. Sedan bar det av till fest hemma hos Jossi och det var en mkt bra avslutning på en helt FANTASTISK dag. Älskar att känna mig lycklig. Ahhh embrace it kiddos. Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0