is this just fantasy? caught in a landslide (no escape from reality)

ALLTSÅ
Älskar livet!!!!! Får man ha såhär roligt som en liten artonårig brutta?? Känner typ inte att jag förtjänar att ha så roligt.
Börjar från morgonen i alla fall. Laddade upp med favvomackan <33 Färskost och avokado på rågbröd mmm. Bra start på en bra tisdag. Efter det tog jag mig till skolan som började vid elva och chillade där till ca halv fyra. Moodet var ungefär såhär för ville bara hem och börja peppa inför kvällen.
Men sedan då! Kom hem och tog en dusch och hade megaglittrig ögonskugga. Blev lite kär i det. Kommer nog ske fler gånger tänker jag. 
Såhär blev slutresultatet i alla fall. Temat för skivan var ju CD-skiva så jag var helt enkelt en CD-skiva :-) trevligheter. Fick i alla fall massa komplimanger för örhängena så vill tacka mami och papi för deras insats i tillverkningen av de samt mormor för att din silverpolo från 80-talet kom till användning <33
 
Åkte in till Victoria och var där till 18.30 någonting när det började med lite mingel och välkomstdrink, för att sedan sätta sig ner till middagen <3 folk var så himla bra utklädda! Så kul.
mina bordsgrannar <33 Febe var Lucy in the Sky with Diamonds <33 obsessed
Och bordsgrannarna tvärs över bordet <33 alltså kolla Jessica som David Bowie varför har jag så coola kompisar?? Sedan kan vi diskutera kvalitén på den vegetariska maten haha. Ett riktigt skämt. Fick typ två rödbetor och lite sparris till varmrätt?? mvh kränkt vegetarian. 
 
Jadu. Vad mer ska man säga. Fällde några tårar när de delade ut klassens till alla. Kändes lite tungt liksom när alla mina före-detta-klassbabes bara strålade av lycka. Vill så gärna vara en del av det. Aja. Fick vara där i alla fall och får väl vara happy över det!!
 
Resten av kvällen var så sjukt rolig att jag knappt vet vad jag ska säga. Vill bara återuppleva det. Det enda jag kan tänka mig göra i resten av livet är att fuldansa och skrika sig hes till Bohemian Rapsody halv tre på natten. Allt jag vill. Allt jag vill. Allt jag vill.
Aa. Men sedan finns det ju en morgondag efter sena majnätter. Har precis ätit det här goda till frulle. Kokt ägg, rågbröd med färskost, böngroddar och paprika samt en typ spenatstuvning med fetaost och paprika? Kan säga att den verkligen hit the spot. Så extremt salt och varm och god mmmm. Nu sitter jag här och drömmer mig tillbaka till gårkvällen va. Är ledig från skolan. Livet e najs. Kiddos unnar er allt detta i livetFör det är liksom livet. Puss

Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Men åhh så mycket härligt! Blir nästan lite avis på dig ;) kram

2016-05-11 @ 12:39:36
URL: http://matildaberlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0