how did the universe come up with you

Tja
Blir väl en recap igen då hehe.
 
I lördags jobbade jag först och sedan var jag och drack öl på Mosebacke med min barndomsbästis Hillevi! Himla kul att catcha upp och så. Ganska sjukt att vi dessutom fortfarande har så mkt gemesamt. Kul!
Hade köpt en ny kjol från Monki som jag premiäranvände den kvällen. Har faktiskt inte haft på mig något annat sedan dess tror jag.
Exempelvis i söndags när jag och mamma övningskörde, köpte krukväxter, fikade med mormor och storhandlade. Mys fixsöndag helt enkelt! Grillade halloumi, rödbetor och zucchini i pitabröd med vitlökssås till middag <33 underbart.
Pluggat inför matte nationella på Fru Marias och druckit kylda drycker. Ahhh lite ångest för matte nationella på torsdag. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Ändå bara mitt mattebetyg som hänger på det, och vad gör det om hundra år.
Igår (tisdag) fyllde den här gärin 19!!!! Massa massa kärlek till världens goaste. Vi firade genom middag på Fondueboden och sedan långpromenad genom kvälls-Stockholm.
Mycket fint att hänga med dessa!!! Hoppas din kväll blev dunder bästa Knez <3
Och här var jag. Gissa vilken kjol jag hade på mig :pPpPPPp
Aa. Idag är det onsdag och jag pluggar matte och dricker kaffe och ska snart dra och träna lite. Taggar livet just nu har så mkt roligt framför mig. Lots of love kiddos. Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0