baby did I mention (you're the only girl for me)

Tja
Mår bra. Har haft en riktigt riktigt superbra helg. Först mösspåtagningen som var i fredags men även lördagen och framför allt söndagen! Riktigt bra liv man lever. Just nu i alla fall. Förväntar mig en dipp i veckan eftersom det är jag liksom. Heh. I alla fall. Lördagen. Mötte upp Emil vid elva vid Slussen och promenerade och drack kaffe vid Montelius innan jag började jobba vid 13.30. Sedan drog jag direkt från jobbet till Agnes som fyllde 18 och åt svingod knytismat och skaffade mig bekantskaper. Ytterst trevligt! <3 sedan ringde Julius så det åkte jag ut till honom i Nacka vid elva där Jessica, Henrik och Emil även var. Ytterst trevligt även det <3 kom hem vid två typ och var alldeles rusig av lycka. Ett bevis på denna dunder dag är väl att jag har noll (0!!) bilder. Hade väl för kul för att komma ihåg det.
Sedan var det söndag och första maj! Och vilken majdag <333 Jag, mami och papi åkte med min moster och morbror för att överraska älskade mormor som fyllde 80 med en dunder-brak-frulle. Livets godaste bröd med ost och äggröra med gräslök och färska hallon. Levde. Så. Mkt. Efter det åkte vi hem vid 12 och jag stack ut och sprang en stund innan vi gjorde oss i ordning och mötte upp darling mormor och resten av släkten.
Älskade mormor. Tänk att du är 80. Kan tacka dig för hela min underbara barndom. Tack för alla rullar med marabouchoklad, promenader till stallet och livskrissamtal. Älskar dig otroligt mycket. Hoppas jag också får bli 80 en dag och blir lika fantastisk som du är då. 
Vi började med att dricka bubbel för mormor i Skinnarviksparken. Brorsan såg djup ut. 
Papi var med oxå. Tycker verkligen så mycket om att umgås med min släkt. Skrattar mig verkligen så jag viker mig ibland. Så himlahimla tacksam över det.
Kvällen fortsatte med middag på Pane Vino. Alltså. TRYFFELPASTAN. Vill gifta mig med den. Så OTROLIGT himla god. Helt stört. Grät lite. Sedan grät jag igen när morfar höll tal till mormor. Vill oxå gifta mig med någon och älska den personen i typ 60 år och komma ihåg vad den hade på sig första gången vi träffades. Wow. Tack för en fantastisk middag. Hoppas du blev ordentligt firad mormor och att din födelsedag blev perfekt.
Efter middagen gick jag hem till Febe som också fyllde år denna majdag <33 Vi var hemma hos henne och gick sedan och såg solnedgången från Montelius. Bästa platsen i Stockholm kanske? Ska göra en lista med sådant. Hade i alla fall en av de bästa kvällarna på länge (<3) och kom hem vid två igen. Tack och hej har förtärt alkohol fem/sju dagar under vecka 17. Äh. Enjoy life kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0