Like always, wondering what to do with life; I already had a sip, so I'd reasoned I was drunk enough to deal with it

Hej bbys
Vi kör torsdag rå'. Vaknade och var så sjukt trött! Lite zombie faktiskt. Känslan satt tyvärr också i hela dagen, så var typ väldigt kort och sur och bitter. Lite tråkig inställning till livet faktiskt. Åt frukt och försökte visualisera att jag var i något varmt land i stället.
Men sedan gick jag ut till bussen och då rämmade den illusionen likt ett korthus.
Fast det var ganska fint också. Åkte i alla fall till skolan och var på allmänt dåligt humör. Så himla låg energi bara? Har ingen lust att göra någonting. Vill bara ligga i min säng och dra täcket över huvudet. Min dag räddades i alla fall av den här partybönan. 
Gör min skolvardag så mkt festligare ;) Efter skolan åkte jag till Kaffeverket och drack matchalatte och skrev ned alla jobbiga tankar jag hade. Underlättade lite.
Och sedan promenerade jag runt lite. Först över St Eriksbron där det var så här isande vackert.
Och sedan gick jag in på Designtorget och köpte den här. Sammanfattade stämningen bra.
Och sedan gick jag på toa i Moodgallerian. Bästa hehe. Känner mig som Robin Hood som tar från de rika.
Och sedan blev kvällen faktiskt helt fantastisk! Mötte upp mamma, Tove och hennes mami Anne på Sally Voltaire och åt dögod middag. Och allt SÅ så SÅ så (!!!!) roligt att träffa Tove igen! Har ju verkligen inte sett henne på 1 1/2 år och så.
Efter middagen gick vi på Stadsteatern och såg Cabaret och jag var helt såld. Googlade teateranalyser hela kvällen sedan. Perfekt blandning av dekadens och politik. Och 30-talskläder <3333 Kan verkligen rekommendera. Så. Ja. Hur sammanfattar man dagen då? Spice up your life kiddos. Typ. Eller things get better kiddos. Typ. Eller soon january will be over kiddos. Typ. Puss
 

Kommentarer
Postat av: klarissimo

hahaha king Robin

2016-01-25 @ 22:38:29
Postat av: Klare vare som Sare ;)

bra blogg förövrigt

2016-01-25 @ 22:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0