lose it, listen to the music

Hej bbys
Hade en helt fabulös helg. Först kan vi kolla på fredagen som såg ut typ såhär.
Massa dans och kramar. Mkt dans till Justin Bieber. Najs ändå.
Och häng med mina snygga klassisar. Hängde även en del med bror min. Sedan åkte vi hem tillsammans och somnade vid tre-tiden. Riktigt rolig kväll må jag säga.
 
På lördagen var jag först inne i stan, innan jag kom hem och gjorde mig i ordning. Snacksade på det här goda.
Och mötte sedan upp den här pärlan.
Vi tog en fördrink PÅ VÄRLDENS COOLASTE STÄLLE. Det hette Melt Bar och hade 1920-talstema i New York, under prohibition. Alla hade typ 20-tals-paljettklänningar och drinkarna hette saker som Hemingway Daiquiri och Flapper, och om du beställde en öl fick du den i en brun påse för att dölja att det var alkohol--- det var ju prohibition! Och mitt under tiden vi satt där höjde de upp jazzmusiken superhögt och så blev det burlesqueshow från ingenstans???? Är kär. Vill vara där hela tiden.
 
Sedan åkte vi alla fall hem till Otto som hade 20-årsfest och spelade beerpong och hade armhävningstävling och dansade sönder. Åkte en blandning av Uber och taxi hem med Hernik, Febe och Jessica. Kom hem lite för sent med tanke på att det avr jobb dagen efter. Menmen. SÅ. VÄRT. SÅ. ROLIGT.
Och det här var jag i morse påväg till skolan. Idag går jag till 17.30. Har extremt mkt plugg. Men det ska nog gå ändå. Glöm inte bort att dansa på helgerna. Gör veckodagarna så mycket bättre. Five days of work for one night of glamour kiddos. Puss

Kommentarer
Postat av: Klart

Faaan vlken superhelg va QUL

2016-02-09 @ 10:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0