they just don't write love songs like they used to

Hej mina små snäckor!
Nu har det varit tyst ett tag. Förlåt. Kämpar på med livet. Har varit sjuk med en infektion i halsen så har knaprat penicillin och försökt hänga med i skolarbetet. Ungefär. Och lite annat också. Okejrååååå kan väl visa med bilder vad jag gjort.
Förra tisdagen var vi ute och firade morfar. Han fyllde ju 80! Drack bubbel på Himlen och käkade moules frites på Usine.
Oupss drack visst lite vin också. Som man bör när man är på fransk bistro, right?
Pussade på mami också. 
Resten av veckan var jag i princip bara hemma. Hann med att göra ett matteprov och utrikespolitisk analys på Syrien-konflikten i skolan, annars sträckkollade jag SKAM hemma och drack te.
Köpte en lackkjol äntligen också efter matteprovet!!! Kul. Kommer nog användas mycket. När jag hade den i skolan sa Lovisa att jag såg ut som Sandy i Grease. Bästa komplimangen.
På fredagen åt jag frukost innan skolan på Kaférang med Rebecka. Vi delade på yoghurt, rågbröd med avokado och pocherat ägg samt rostad croissant med nutella. WOww. Så gott så mysigt så bra start en fredag sådär. Fick ett bra avslut också genom att hänga med mina bästa vänner. HUR får ni alltid mig på så bra humör??????? Förstår inte jävla superkraft.
På lördagen satt jag i snökaos i sex timmar och köade till Håkan med Jessica, Febe, Olle och Henrik.
"Åt helvete med Dr. Martens!!!" eller?? vadå??? 
Det var ju dunder kösystem så vi kunde gå iväg lite då och då och värma oss med en öl och så. Mkt bra.
Och sedan var det bara ren jävla eufori. Tog inte en enda bild, säger väl mycket. Magiskt men INTE tragiskt så att säga. Efteråt åkte vi till Henrik och Julius och Alfred anslöt och vi var vakna alldeles för länge men ville inte att kvällen skulle ta slut. Så.
Nu är ni back on track kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0