Ooh, she may be weary, And young girls, they do get wearied, Wearing that same old shaggy dress,

Hej mina små änglar!
Glad dan före dan babezzz! Senast jag bloggade var då i måndaaags. Jag var ledig från skolan då och spenderade den med att mysa runt i stan, köpa en laxbagel och promenera runt i stan. Stockholm är fan mitt hjärtas låga <3
På kvällen promenixade jag sedan till Klary, mitt andra hjärtas låga, och drack te och målade naglarna och pratade om Spelet. life changer?? Aja. Mkt myz! På kvällen julpyntade vi här hemma och det var fint <3
På tisdagen försov jag mig lite så köpte frukost på Petrus och sprang sedan till skolan för min sista höstterminsdag någonsin?? Knäppt. Vi hade lite värdegrundsfilmfestival (?) som man så har, sedan mötte jag upp Jessica och Febe en snabbis innan jag och family hade vår klassiska julmarknadskoll. Allt enligt rutin, chokladhjul, köpa senap, kolla julskyltning på NK och så. Såhär såg jag ut den dagen.
Som ni kanske anar hade jag livets trassligaste hår och bortsmetat smink. Aja. Går all in för emo-barbie-tjackförsäljare-stilen. Kommer ändå in överallt va. Efter julmarknadsmys gick lille familjen till Bistro Rigoletto och jag åt livets godaste bouillabaisse. Bästa valet att bli pesectarian igen hehe.
Mkt bra. När klockan var 19-ish sa jag och bror min farväl till mami och papi och åkte till Bara Bistro och drack öl. Syskontid ändå <3
Vid halv nio anslöt mina friendz och då drog Jakob till sina estetvänner. Jag och gängetz reppade Bistron ett tag innan vi drog till Habibi som var SÅ JÄVLA KUL. Dansade sönder till Rude Boy av Rihanna. Drömkul. Och sedan till tredje stoppet för kvällen, dvs Gondolen. 
Alfred servera oss öl och sedan när han slutade vid ett mötte vi upp min älskade bror och hans gäng och gick till Secret Garden. Vid tjugo i tre bestämde bror min och jag oss för att ta nattbussen hem och köpa dillchips på 7/11. Fint. 
Riktig helkväll ändå. På onsdagen var det julavslutning och sedan åt jag och Anton lite grillmacka till lunch och sedan åkte jag hem och sov <3 på kvällen var jag först och julhandlade med mami och papi och sedan var det utgång igen då. 
Den här gången var det med mina älskade klasskompisar. Planen var Solli men vi hamnade på Kåken. Hade KJEMPEkul verkligen. Äckligt roligt. Plus kände mig coolast i världen när man är 19 och ba "vadå 23-årsgräns det är väl inte så noga". Kul.
Anna tog den här coola bilden på mig och det var väl ca det. Torsdagen pysslade jag massa hemma med att göra quornbullar, åka in till stan en sväng och kolla film med familjen. Idag är det då fredag och dan före dopparden och vi har storstädat i huset och ska snart in till Hötorgshallen och köpa lite julbordstillbehör. Bästa. Puss och god jul på er kiddos <3
 

Kommentarer
Postat av: klariss

snyggast i världen

2016-12-24 @ 04:19:32
Postat av: Ksnäxi

vad har hönt i veckandå

2016-12-29 @ 16:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0