Ooh, she may be weary, And young girls, they do get wearied, Wearing that same old shaggy dress,

Hej mina små änglar!
Glad dan före dan babezzz! Senast jag bloggade var då i måndaaags. Jag var ledig från skolan då och spenderade den med att mysa runt i stan, köpa en laxbagel och promenera runt i stan. Stockholm är fan mitt hjärtas låga <3
På kvällen promenixade jag sedan till Klary, mitt andra hjärtas låga, och drack te och målade naglarna och pratade om Spelet. life changer?? Aja. Mkt myz! På kvällen julpyntade vi här hemma och det var fint <3
På tisdagen försov jag mig lite så köpte frukost på Petrus och sprang sedan till skolan för min sista höstterminsdag någonsin?? Knäppt. Vi hade lite värdegrundsfilmfestival (?) som man så har, sedan mötte jag upp Jessica och Febe en snabbis innan jag och family hade vår klassiska julmarknadskoll. Allt enligt rutin, chokladhjul, köpa senap, kolla julskyltning på NK och så. Såhär såg jag ut den dagen.
Som ni kanske anar hade jag livets trassligaste hår och bortsmetat smink. Aja. Går all in för emo-barbie-tjackförsäljare-stilen. Kommer ändå in överallt va. Efter julmarknadsmys gick lille familjen till Bistro Rigoletto och jag åt livets godaste bouillabaisse. Bästa valet att bli pesectarian igen hehe.
Mkt bra. När klockan var 19-ish sa jag och bror min farväl till mami och papi och åkte till Bara Bistro och drack öl. Syskontid ändå <3
Vid halv nio anslöt mina friendz och då drog Jakob till sina estetvänner. Jag och gängetz reppade Bistron ett tag innan vi drog till Habibi som var SÅ JÄVLA KUL. Dansade sönder till Rude Boy av Rihanna. Drömkul. Och sedan till tredje stoppet för kvällen, dvs Gondolen. 
Alfred servera oss öl och sedan när han slutade vid ett mötte vi upp min älskade bror och hans gäng och gick till Secret Garden. Vid tjugo i tre bestämde bror min och jag oss för att ta nattbussen hem och köpa dillchips på 7/11. Fint. 
Riktig helkväll ändå. På onsdagen var det julavslutning och sedan åt jag och Anton lite grillmacka till lunch och sedan åkte jag hem och sov <3 på kvällen var jag först och julhandlade med mami och papi och sedan var det utgång igen då. 
Den här gången var det med mina älskade klasskompisar. Planen var Solli men vi hamnade på Kåken. Hade KJEMPEkul verkligen. Äckligt roligt. Plus kände mig coolast i världen när man är 19 och ba "vadå 23-årsgräns det är väl inte så noga". Kul.
Anna tog den här coola bilden på mig och det var väl ca det. Torsdagen pysslade jag massa hemma med att göra quornbullar, åka in till stan en sväng och kolla film med familjen. Idag är det då fredag och dan före dopparden och vi har storstädat i huset och ska snart in till Hötorgshallen och köpa lite julbordstillbehör. Bästa. Puss och god jul på er kiddos <3
 

"Mig får du älska på hedniskt vis"

Hej mina små kanelsnäckor
Inte supermycket nytt här. Förra veckan rullade på som vanligt med ca fyra examinationer men också mycket annat mys. Firade bland annat minijulafton med mina fem fine frokner <33 Bästa de. Annars har jag typ officiellt JULLOV nu vilket är ca det mest välförtjänta någonsin. 
Läste ut Den allvarssamma leken av Hjalmar Söderberg förra tisdagen i samband med litterär analys på svenskan. Är kär i den boken. Plus ca VÄRLDENS FINASTE namn vill oxå heta Lydia Stille och ha en hednisk kärleksrelation med Arvid Stjärnblom. 
I fredags var jag hemma hos Henrik och vi åt svamppasta till middag och skypeade med Emil som är i Åre <33 mysigt. Lyssnade enbart på Håkan Hellström (mkt bra) samt hade hetsig diskussion om bakismat samt tjocklek på pizzor. Bra ändå.
I helgen jobbade jag och det gick svinbra men har utöver det ahft brutal huvudvärk och varit lite trött. Annars så. Har inte haft så mycket julkänsla än men det börjar för tusan krypa upp i mig lite nu!!! Riktigt kose ändå. Puss kiddos
 

they just don't write love songs like they used to

Hej mina små snäckor!
Nu har det varit tyst ett tag. Förlåt. Kämpar på med livet. Har varit sjuk med en infektion i halsen så har knaprat penicillin och försökt hänga med i skolarbetet. Ungefär. Och lite annat också. Okejrååååå kan väl visa med bilder vad jag gjort.
Förra tisdagen var vi ute och firade morfar. Han fyllde ju 80! Drack bubbel på Himlen och käkade moules frites på Usine.
Oupss drack visst lite vin också. Som man bör när man är på fransk bistro, right?
Pussade på mami också. 
Resten av veckan var jag i princip bara hemma. Hann med att göra ett matteprov och utrikespolitisk analys på Syrien-konflikten i skolan, annars sträckkollade jag SKAM hemma och drack te.
Köpte en lackkjol äntligen också efter matteprovet!!! Kul. Kommer nog användas mycket. När jag hade den i skolan sa Lovisa att jag såg ut som Sandy i Grease. Bästa komplimangen.
På fredagen åt jag frukost innan skolan på Kaférang med Rebecka. Vi delade på yoghurt, rågbröd med avokado och pocherat ägg samt rostad croissant med nutella. WOww. Så gott så mysigt så bra start en fredag sådär. Fick ett bra avslut också genom att hänga med mina bästa vänner. HUR får ni alltid mig på så bra humör??????? Förstår inte jävla superkraft.
På lördagen satt jag i snökaos i sex timmar och köade till Håkan med Jessica, Febe, Olle och Henrik.
"Åt helvete med Dr. Martens!!!" eller?? vadå??? 
Det var ju dunder kösystem så vi kunde gå iväg lite då och då och värma oss med en öl och så. Mkt bra.
Och sedan var det bara ren jävla eufori. Tog inte en enda bild, säger väl mycket. Magiskt men INTE tragiskt så att säga. Efteråt åkte vi till Henrik och Julius och Alfred anslöt och vi var vakna alldeles för länge men ville inte att kvällen skulle ta slut. Så.
Nu är ni back on track kiddos. Puss

RSS 2.0