I want to tell her that I love her a lot, But I gotta get a bellyful of wine

Hej bbysss
Igår lyckades ändå bli en hyfsat bra dag!!!!! Hallelujahh. Svängde iväg till skolan coh såg ut såhär;;
Min nya favvogrej är svarta nylonstrumpor som syns till mina låga Dr Martens <33 fick även komplimang av Henrik angående mina braxor. Modebloggs-Hanna is back. I alla fall. Gick i min egna lilla värld och sjöng med till Beatles påväg till tunnelbanan när Adde kommer springande. Så fick lite kvalletid där. Mkt bra. 
I skolan hade jag bara en lektion. Historia. Vi läste om genusteorier och fick te och Mariekex av vår lärare. Bästa. Sedan var det ett litet studiebesök och sedan drog jag och mötte upp de här gullisarna (plus Otto och Henke obv).
De drack bubbel och firade att de var klara med sitt gymnasiearbete. Lyllos de. Själv ba jaja ett år kvar mmm hapi day. Inte alls bitter mvh undertecknad.
Sedan drog Febe och jag och shoppade. Hittade mina dröm-70-talsbraxor på H&M. Trehundra spänn. Alltså älskar H&M hittar precis alltid vad jag vill ha. Dunder. Sprang runt i de hela kvällen medan jag åt polentapannkakor med bönröra till middag och pluggade genusteorier.
I morse (onsdag alltså) åt jag det här frulle efter att ha fixat mig till tonerna av Abbey Road-albumet. Min nya favvo. Naturell yoghurt med mandel, hasselnötter, dadlar, gojibär, solroskärnor, pumpafrön och gojibär. Och kokt ägg och kaffe. GODASTE älskar nötter och dadlar. Dunder kombination.
Sedan satte jag på mig mina nya braxor och nu är jag i skolan. Tror detta kmr bli en bra dag. Hapi wednesday kiddos. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0