dear one, your kiss is rich as wine

Tja gäris
Har precis kommit hem från Vårdcentralen och har fått veta att jag tydligen gått runt med en ild form av lunginflammation i snart en vecka :) kul va :) så nu blir det antibiotika i 10 dar och sedan är allt bra igen och så.
Aja.
Igår, alltså onsdag, tvingade jag mig trots lunginflammation till skolan pga DOG av tristess hemma. Börja typ klättra på väggarna? Så fruktansvärt tråkigt att vara hemma när det är vår ute och SOL. Hade ändå kort dag så det gick bra. Efter skolan satt jag och Jessica på Kaffe och pluggade innan vi drog till European Bartender School. Fick hänga på min gamla klass när de skulle på bartenderutbildning som de fått gratis i och med bokning av flak och skiva. Det var så himla kul!!!!! Är taggad på att bara riptidea allt efter studenten och leva som ett slödder i Maggan och jobba som bartender. Heh. Inga fördomar och så för kännedom. Nejmen det var verkligen jättekul! Skulle gärna gå en riktig utbildning faktiskt.
Jag i spegeln. Och sedan jag och Henrik i spegeln medan Febe gör drinkar.
Och här gör babyn en drink. Mhmm. Fick även öva på att snurra flaskor och kasta shakers. Tungt.
Höll på i typ två timmar och sedan åkte vi tunnelbanis till Slussen. Åkte i vagnen Hanna. Hur ballt????? Hajpade sönder. Jag och Febe drack dubbel espresso på Espresso House och åt jordgubbar. Mkt bra. Sedan drog jag till Skrapis och hade frapinoworkshop på jobbet där vi fick prova säsongens nya smaker och så. Var faktiskt himla kul! Och många grejer som e riktigt goda. 
Sedan var ju klockan 19.55 vilket innebär Baras Backe-tajm på onsdagar. Så jag gick dit och hängde med mitt lilla gäng och pratade och när jag gick därifrån vid tio var det fortfarande ljust påväg till tunnelbanan. Wow. Vill att det ska vara april hela tiden. 
Lyckades däremot inte sova något på hela natten så mitt grammatikprov som jag tog mig upp för att skriva i morse gick inte så bra. Och sedan dess har jag sovit och varit på Vårdcentralster. Nu äter jag jordgubbar och vindruvor och rålakrits. Kan jag få bli frisk plsss. Help me kiddos. Puss

Kommentarer
Postat av: Sarah

Va skönt att du fått antibiotika nu iaf så du blir frisk :)

2016-04-21 @ 16:53:48
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0